سائل الحسین
از آب هم مزایده کردند کوفیان بی وفا/خوش داشتند حرمت مهمان کربلا را

مصاحبه با حمید علیمی مداح معروف در سوریه
یک گفتگوی ساده و صمیمی … بدون هیچ گونه قضاوت و پیش داوری
 


ادامه مطلب...

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 19 شهريور 1392برچسب:, توسط دل زارمن

خاطرات حمید علیمی از جنگ در سوریه

حتی خمپاره ای که چندی پیش به مسجدی در کنار این حرم اصابت کرد، دست ساز و غیر قابل پیش بینی بود و خرابی آن بسیار کم بود و سریع ترمیم شد.



ادامه مطلب...

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 19 شهريور 1392برچسب:, توسط دل زارمن

ه گزارش تریبون مستضعفین حمید علیمی مداح اهل‌بیت (ع) خود را برای دفاع از حرم حضرت زینب (س) به سوریه رسانده است.

وی در خصوص چرایی و چگونگی حضورش در سوریه گفته است

پروازهای ایران به دمشق اکثرا کنسل شده و من از طریق کشوردیگری وارد سوریه شده ام و کاری به دولتش ندارم .به شوق حرمی آمدم که هر خشت آن ریشه عمر حسینی ها است عمری گفتم یالیتنا کنا معک و حالا وقت آن است که این حرف را  ثابت کنم.حمید علیمی

حمید علیمی

 
 
 
 

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 19 شهريور 1392برچسب:, توسط دل زارمن

نوشته شده در تاريخ سه شنبه 12 شهريور 1392برچسب:, توسط دل زارمن

ام:حمیدرضا
نام خانوادگی:علیمی فر
شهرت:کربلایی حمید علیمی
متولد:1359-شهر اصفهان
ساکن: استان اصفهان-شهر اصفهان
شغل:فروش لوازم خانگی

  

حمید علیمی از مداحان خوب و جوان کشورمان مداحی را بصورت جدی از هیئت دیوانگان حسین کاشان و همراه با مرحوم سید جواد ذاکر آغاز کرد
اوج کارش در سالهای 84 و 85 در دیوانگان حسین کاشان بود
شاید بتوان علیمی را شاگرد سیدذاكر نامید، او در مراسمات مشترك با سیدذاكر مشهور شد.اشعارش اغلب عرفانی و اخلاقی است.
و از بهترین مداحی های وی:(ای کاروان آهسته ران) (مرا راهی کن سوی میخانه) (وصیتنامه)(دل من ریش مکن) و....... میباشد
حمید علیمی علاوه بر مداح اهل بیت (ع) شاعر اهل بیت (ع) نیز هست و از اشعار خود نیز در مداحی هایش استفاده میکند که شاید این نکته را خیلی ها نمی دانند
از بهترین اشعار او:( سجده دل) و (بی تو میمیرم) و (شبهای بی تو بودن)میباشد
یار صمیمی او مرحوم ذاکر در خردادماه 1385 بر اثر ابتلا به بیماری سرطان ریه به حالت کما رفت
و 40 روز بعد درگذشت. مرگ او تاثر شدیدی در مداح جوان ایجاد کرد بطوری که با شنیدن اسم او به ناگاه به گریه می افتاد
حمید علیمی ذاکر را استاد خود و کسی که بر گردنش حقی داشت میدانست لذا راه او را که همان راه اباعبدالله الحسین علیه السلام است ادامه داد
او کاشان را ترک و در اصفهان سکنی گزید. و تا به امروز در همین شهر ساکن است
و هیئت هفتگی او صبح جمعه ها با نام مکتب الحسین (ع) دایر است
به نظر من، او تنها مداحی است كه می‌تواند غزل‌های عرفانی را در فضای هیات‌ امروزی ناله كند.
معاشقه های او در میان روضه هایش كم‌نظیر است و قلب هر شنونده‌ای را تكان می‌دهد.
این جوان اصفهانی كه تلاش می‌كند با یاد اهل‌بیت (ع) مكارم اخلاقی را كسب كند در میان مدح اهل‌بیت (ع)، اشعار اخلاقی و خودسازی را نیز می‌آمیزد.
در ذیل گزیده ای از صحبت های حمید علیمی را در نخستین سالگرد سید جواد ذاکر مرور میکنیم:
خیلی ها میگفتن برای سال سید، حمید علیمی نمیاد ولی من میام هر سال هم میام چون سید به گردنم حق داشت انشا الله خدا عمرم بده من و رفقا رو كه تا سالهای سال تا وقتی كه نفس می كشیم شبهای بی بی ام البنین (س) رو به نیابت آسید جواد بیائیم از اونایی گرفته كه پرچم میزنن و كفش جفت میكنن و دم در می ایستن تا اونایی كه سینه میزنن، همه به نیابت آسید جواد تو روضه ی بی بی باشیم. هدفمون هم این نیست كه یاد سید جواد رو زنده كنیم، سید خودش زنده هست پیش اربابش حسین (ع) سالهای سال "هرگز نمیرد آنكه دلش زنده شد به عشق". حالا بعضیا میگن چرا تلویزیون پخش نكرد آسید جواد رو، تلویزیون برای آسید جواد خیلی كوچیكه [اینجا بود كه نعره‌ی تشویق مردم چار ستون مسجد رو لرزوند] سید اربابش اباعبدالله (ع) دوسش داره. یكی از خوابهایی كه براش دیده بودن این بود: «سید توی یه مجلسی نشسته بود ازش پرسیدن چیه سید روبراهی گفته آره خیلی روبراهم الحمدلله به لعن هایی كه به این حروم زاده ها كردم.» لحظه به لحظه خدا عذابشونو زیادتر بكنه... ؛ میخام امشب هرچی خوندم از سید جواد باشه لیاقت داشته باشم تسلی دل دوستداران ارباب حسین باشم... یا حسین غریب مادر تویی ارباب دل من ... [اینجاست كه دیگه قلم از نوشتن بازمیمونه، قیامتی برپا شده بود تصور همه این بود كه همون لحظه سید داره اونجا می‌خونه پیر و جوون اشك ریزان خودشونو میزدن، چه دقایقی بود].بعد از اون یك نوحه ی سوز انگیز (چو در دل دارم تمنای كربلای حسین ای خدای من..)از سید پخش شد كه هیچكس باورش نمیشد كه سید رفته سید اونجا بود. در آخر هم ... عده ای میگن چرا شما هرجا می رید از سید حرف میزنید آره ما حرف میزنیم چون سید به گردن ما حق داشت، سید نه تنها به گردن همه ی جوونای ایران حق داشت بلكه به گردن همه ی شیعیان حق داشت اگه عشق بازی با نام حسین و ابالفضل (ع) گناهه، پس یا حسین اگه كسی با یا علی گفتن كافر می شه پس یا علی.
(ازدواج حمیدرضا علیمی و شایعات یاوه گویان)(تكمیلی)
از آن جایی که افراد فرومایه همه جا پیدا میشوند و حرفهای بیهوده هم کم نمی زنند
و اتفاقا تهمت هایی از قبیل: کفریت - پول هنگفت گرفتن - چند زنه بودن و......حرفهای مفت دیگر را به همه کس وارد میسازند مداحان خوب ما هم از شر این آسیب ها در امان نیستند به یاد داریم تهمتهایی که به ناحق به مرحوم ذاکر -رضا هلالی -محمود کریمی و.....وارد ساختند
این فرومایگان چون دستشان به آقای علیمی کمتر از مداحان دیگر میرسد(شاید به این خاطر که ایشان در تهران ساکن نیستند) شایعاتی در مورد اینکه مداح خوب و جوان (حمید علیمی) یکی دوبار ازدواج کرده و از همسرش جدا شده را درست کردند .
جالب اینجاست مداح جوان و خوب ما پس از شنیدن این اراجیف و بجای جواب دادن به این افراد و جو دادن به آنها در اولین مجلس حلقه ازدواج خود را بدست کرد و با این حرکت علاوه براینکه نشان داد سنت پیامبر اسلام(ص) را اجرا کرده (در واقع مداحان مروج فرهنگ اسلامی هستند چه بهتر که خود عامل به دستورات هم باشند) مهر سکوتی بر دهان یاوه گویان زد .


نوشته شده در تاريخ سه شنبه 12 شهريور 1392برچسب:, توسط دل زارمن

نام : میر محمد
نام خانوادگی : ذاکری طباطبایی
نام پدر : میر حبیب
وضعیت تاهل :متاهل
فرزند: نداشت
مشهور به : سید ذاکر
تاریخ ولادت : سی ویکم شهریور ماه ۱۳۵۵
محل ولادت : خوی ( یکی از توابع آذربایجان غربی)
شماره شناسنامه : ۴۵۶۳۶
محل دفن : شهر مقدس قم در قبرستان نو (پشت حرم حضرت معصومه (سلام الله)
تاریخ فوت : پانزدهم تیر ماه ۱۳۸۵ بیمارستان میلاد تهران
علت فوت : ابتلا به سرطان ریه (بعد از گذراندن ۴۰ روز در حالت کما و بستری بودن در بیمارستان شهید بهشتی کاشان و بیمارستان میلاد تهران )
 
 
 کاملترین زندگینامه سید جواد ذاکر:
شمه ای از احوالات سید ذاکر(دوران کودکی،طلبگی و...) را اینجا ببینید.
 
زندگینامه سید جواد ذاکر
خودم با اینکه همه چیز رو درباره سید میدونستم ولی نمیدونم چه جوری زندگینامش رو بنویسم به خاطر همین از وبلاگ یکی از دوستان برداشتمش.فقط چیزی که معمولا تو زندگینامش ننوشتن اینه که سال 73 به قم اومد وبه حوزه رضویه رفت . هیئت شیفتگان حضرت رقیه (س)قم رو سید به همراه دوستش سید علی سجادی تاسیس و ایت الله سجادی پشتیبانی کردند.سید جواد با آیت الله سجادی در عید غدیر چند سال پیش عقد اخوت(برادری)بستند.ایت الله سجادی در مراسم چهلم سید میفرمود :........سید جواد با من عقد اخوت بست و برادری حق هایی داری که یکی از اونها شفاعت هست من به شفاعت سید امیدوارم......(البته عین جمله نیست)

سید هیچوقت نخواست از دستگاه سید الشهدا سو استفاده کنه .یه بار از زبون حاج اقا دارستانی شنیدم که یه هیئت شیرازی به سید پیشنهاد چند میلیونی دادن ولی سید قبول نکرد.

شناسنامه سید که تو بعضی از سی دی ها گذاشتن شناسنامه دوم سید هست یعنی سید قبلا یه شناسنامه دیگه داشت توی اون نوشته سید محمد جواد ذاکری ان شا الله در اولین فرصت یه عکس از اون شناسنامه میذارم

اینا چیزایی بود که کمتر تو وبلاگا دیدم حالا بقیه رو بخونید:

*سال ۱۳۵۵ در شهرستان خوی از شهرستانهای اذربایجان غربی و در خانواده ای متدین و از سلاله حضرت زهرا (س) پسری به دنیا امد که نامش را ( سید محمد جواد ) نهادند.

*پدر سید محمد جواد میر حبیب ذاکر نام داشت که وی از مداحان بااخلاص شهرستان خوی بود.

* مادر وی که زنی مومنه واز سادات بود در همان دوران کودکی سید محمد جواد دارفانی را وداع گفت و سید محمد جواد از دوران کودکی از مهر مادری بی نصیب بود .

* وی تا پایان دوران تحصیلی متوسطه در خوی بود و مداحی که در ریشه خاندان وی ریشه داشت را هم ادامه داد.

*بعد از پایان تحصیلات برای کسب علوم حوزوی راهی قم شد و در مدرسه علمیه رضویه مشغول به تحصیل شد و مداحی را نیز ادامه داد.

*سید محمد جواد پرچم دار سبکهای جدیدی از مداحی بود که بسیاری از مردم الالخصوص جوانان را به سوی هیئت ها میکشاند حتی جوانانی که تا قبل از ان انسی با هیئت ها نداشتند.

* خیلی سریع نام سید ذاکر بر سر زبان ها افتاد و در دل خیلی از دوستدارانش جای گرفت.

* در قم برای وی محدودیت ایجاد کردند . سید به دارالمومنین کاشان رفت از انجا به اصفهان و بعد از مدتی مجددا" به کاشان بازگشت و گهگداری در قم هم مداحی میکرد . ضمن اینکه سید بعد از ازدواج در قم زندگی میکرد

*سید جواد خلوص نیت داشت . بسیار فروتن و متواضع بود و از غیبت و تهمت زدن به دیگران دوری میجست.

* نزدیک به یک سال قبل از فوتش میر حبیب ذاکر پدر سید محمدجواد به دیار باقی شتافت و برای اخرین بار سید برای شرکت در مراسمات ترحیم پدر به خوی رفت .و این اخرین حضور وی در زادگاهش بود . زیرا خیلی سریع علایم بیماری سرطان در وی هویدا شد .

*بعد از سپری کردن دوران شیمی درمانی برای اولین بار سید در روز عید غدیر در هیئت جنت الحسین (ع) حضور پیدا کرد و اخرین حضور وی روز ۲۸ و ۲۹ صفر در سال ۸۵ در مشهد مقدس و در حضور هیئت زنجانیها بود .

* بیماری سید به اوج رسید و وی در اوایل خرداد ماه در اثر از کار افتادن سلولهای مغز در کما فرو رفت و بعد از حدود ۴۰ روز در ساعت ۲ بامداد شانزدهم تیر ما ه ۱۳۸۵ به دیدار معبودش شتافت.

*پیکر زند یاد ذاکر در مقابل حرم حضرت معصومه (س) و در قبرستان (نو ) و در کنار قبر رسول ترک ارام گرفت.

*سید جواد ذاکر حق عظیمی بر جوانان علاقه مند به اهل بیت دارد. واینک با هر بار شنیدن صدای باصلابت این فرزند زهرا (س) فاتحه ای نثار روحش کنیم .

----------------------------------------------------------------------


سید محمد جواد ذاکر طباطبایی که با نام سید ذاکر نیز شناخته شده‌است (در ۳۱ شهریور ۱۳۵۵ در خوی متولد شده است)، یکی از مداحان مشهور ایرانی بود که در سال ۱۳۸۵ به دنبال ابتلا به سرطان ریه درگذشت.[۱]او قبل از مرگ ۴۰ روز در حالت کما بود.حقیقت نا مکشوف مرگ او ، بر ما ، نداشتن هیچ گونهسندرم یا همان علامت خاصی از سرطان، قبل از این 40 روز بود.


پدرش میر حبیب ذاکر نام داشت که از مداحان شهرستان خوی بود. مادر وی که از سادات بود در دوران کودکی سید محمد جواد، در گذشت. وی تا پایان دوران تحصیلی متوسطه در خوی بود و مداحی را نیز که در خاندان وی ریشه داشت ، در همین دوران فراگرفت.


بعد از پایان تحصیلات، سید محمد جواد برای کسب علوم حوزوی راهی قم و در مدرسه علمیه رضویه مشغول به تحصیل شد. و هم زمان مداحی را نیز ادامه داد. سید محمد جواد پرچم‌دار سبکهای جدیدی از مداحی بود که بسیاری از جوانان را جذب هیات های مذهبی نمود.و البته سبک او با مخالفت هاو محدودیت های شدیدی از گروههای مختلفی رو به رو شد. اما در آخر توانست ، باعث ارتباط بیشتر و پیوند فرهنگ عاشورایی با نسل جوان شود.مزار او کنار مزار رسول ترک در گورستان قم قرار داردکه به وصیت خودش ، با تشیع جنازه عده بسیار کثیری از هوادارانش در تاریخ شانزدهم تیر ماه 1385 در آنجا مدفون گردیده است.در مراسم تشیع او عبدالرضا هلالی که هم خوان و دست پرورده او بود ، گلایه عمیقی از سکوت رسانه های دولتی در موضوع عدم اطلاع رسانی مرگ غریبانه سید جواد کرد. سید جواد ذاکر علی رغم نداشتن هیچ گونه پشتوانه تبلیغات رسانه دولتی، با حمایت مالی هواداران اش ،در کوتاهترین زمان در بین جوانان نفوذ کرده و سی دی های او شدیدا مورد اقبال جوانان در سراسر کشور واقع گردید.سید واپسین سال های زندگی خود را در غربت در شهر کاشان و حسینیه ای که در اختیار او گذاشته شده بود سپری و از همان شهر تاهل اختیار کرد ، و این در حالی بود که 3 هزار جوان هوادار و به او مجذوب شده بودند.سید جواد ذاکر بنیان گزار سبک سینه زنی شور در فرهنگ عزاداری شیعه هست.حقیقت تلخ این است که سید در زادگاهش به خاطر سبک نوین عزاداری اش ، مورد اهانت برخی از دین پیشه گان متحجر و سنت گرا گردید که سرانجام او را مجبور به جلای وطن نمود. این نکته در شعری از او کاملا پیداست که می خواند:(عشق تو از شهر عاقلا یک باره بیرونم کرد) و شاید همین کم مهری از هم زبانان بود که او تمایل زیادی به خواندن اشعار ترکی که زبان مادری او بود، پیدا نکرد.اما در زادگاهش پس از درگذشت او هییت شیفتگان مهدی تاسیس و بلافاصله راه او را ادامه داد. هم اکنون چندین هییت در نه تنها در زادگاهش بلکه در شهرهای مختلف کشور به سبک او تاسیس گردیده است. از هرچه بگذریم از این نکته نمی توان گذشت که سبک ذاکر باعث ایجاد پیوند جدیدی از جوانان نا آشنا با دین با ائمه معصومین گردید


نوشته شده در تاريخ سه شنبه 12 شهريور 1392برچسب:, توسط دل زارمن